Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Westin Dubai Mina Seyahi Beach Resort

   Dubai, Emiratele Arabe Unite


Descriere

Descriere: Westin Dubai este un complex de 5 stele situat intr-o zona excelenta, pe plaja Jumeirah. Ofera 5 piscine spectaculoase, o plaja privata de 1.200 de metri, camere de lux si 8 restaurante.
Localizare: Westin Dubai este la 5 minute cu masina de Jumeirah Beach Walk si la 20 de minute de Burj Khalifa si Dubai Mall.
Dotari camere: Cele mai multe camere si zone ale Complexului Westin Dubai Mina Seyahi Beach au vedere panoramica la Golful Arabiei si Palm Jumeirah.
Camerele si suitele au WiFi gratuit, aparat Nespresso, zona spatioasa de relaxare si baie de marmura, cu articole de toaleta de lux. Fiecare unitate de cazare prezinta un design modern si clasic, cu plafon inalt si oglinzi mari.
Facilitati hotel: Oaspetii se pot relaxa la Heavenly Spa by Westin. Exista, de asemenea terenuri de tenis, un centru de fitness si un centru de sporturi nautice. La Westin Mina Seyahi, copiii se pot bucura de piscina pentru copii, de jocuri zilnice pe plaja, de clubul pentru copii si de parcul acvatic Wild Wadi din apropiere. Preparate din bucataria chineza, thailandeza si asiatica sunt doar cateva dintre optiunile oferite, servite atat formal, cat si informal. Mancarurile italiene, spaniole, precum si internationale pot fi, de asemenea, savurate la acest complex. in restaurante sunt servite meniuri speciale pentru copii.
Website: www.westinminaseyahi.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.