Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Four Seasons Resort Dubai At Jumeirah


Descriere

LOCALIZARE

Four Seasons Resort Dubai At Jumeirah se afla pe plaja Jumeirah din Dubai. Aeroportul International Dubai este la doar 25 min, de mers cu masina (14 km). Palm Jumeirah, cunoscuta insula de lux, este la 20 km distanta de resort.

FACILITATI

Servicii receptie 24/24
Sistem de functionare hotel: eco-friendly
Acces Wi-Fi gratuit in resort
Servicii curatatorie/ spalatorie/ calcatorie (contra-cost)
Centru business: sala de conferinte, fax, PC, copiator, etc. (contra-cost)
Centru SPA: masaj, tratamente faciale/corporale, aroma-terapie, sauna (contra-cost)
Sala de fitness (instructor contra-cost)
2 terenuri de tenis (acces contra-cost teren/ echipamente)
Pista de alergat
Plaja privata cu zona pentru sezlong
3 pisine - 2 piscine exterioare si o piscina interioara
Servicii divertisment: spectacole live, show-uri cu animatori (contra-cost)
Servicii babysitter (contra-cost)
Resortul organizeaza nunti/ alte evenimente speciale (la cerere)

RESTAURANT

In complex exista urmatoarele baruri/restaurante:
RESTAURANT: Sea Fu Restaurant & Bar, SUQ, Folia, Shai Salon & Terrace, Nammos, Nusr-Et, Restaurant Village.
BAR: Hendricks Bar, Mercury Lounge.
Se pot servi 3 mese principale si gustari pe timpul zilei.
Se pot organiza cine tematice (contra-cost).
Meniu international: ,, a la carte/,, buffet.
Servicii room-service (la cerere)

CAMERE

Hotelul are urmatoarele tipuri de camera:
PREMIER SEA VIEW ROOM - cu vedere la mare. Camera are pat King-size/ Queen - size. La cerere se poate opta pentru pat pliant/ patut copii. Baia este complet echipata. Balconul este spatios, cu o zona de relaxare. Suprafata: 70 mp.
PREMIER SKYLINE ROOM - cu vedere la orizontul orasului. Camera are pat King-size/ Queen - size. La cerere se poate opta pentru pat pliant/ patut copii. Baia este complet echipata. Balconul este spatios, cu o zona de relaxare. Suprafata: 70 mp.
DELUXE PARTIAL SEA VIEW ROOM - cu vedere partiala la mare/ gradina. Camera are pat King-size/ Queen - size. La cerere se poate opta pentru pat pliant/ patut pentru copii. Baia este complet echipata. Balconul este spatios. Exista zona de relaxare. Suprafata: 70 mp.
DELUXE CITY VIEW ROOM - cu vedere la oras. Camera are pat King-size/ Queen - size. La cerere se poate opta pentru pat pliant/ patut copii. Baia este complet echipata. Balconul este spatios. Exista zona de relaxare. Suprafata: 70 mp.
DELUXE RESORT VIEW ROOM - cu vedere la resort. Camera are pat King-size/ Queen - size. La cerere se poate opta pentru pat pliant/ patut copii. Baia este complet echipata. Balconul este spatios. Exista zona de relaxare. Suprafata: 70 mp.
JUMEIRAH SKYLINE SUITE - cu vedere la orizontul orasului. Apartamentul are dormitor cu pat King-size, living cu canapea, o baie principala complet echipata si una secundara (cu dus). Exista zona de servit masa, dressing si 2 balcoane. Suprafata: 136 mp.
JUMEIRAH SEA VIEW SUITE - cu vedere la mare. Apartamentul are dormitor cu pat King-size, living cu canapea, baie principala complet echipata si baie secundara (cu dus). Exista zona de servit masa, dressing si 2 balcoane. Suprafata: 136 mp.
FOUR SEASONS SEA VIEW ROOM - cu vedere la partiala la mare. Apartamentul are dormitor cu pat King-size, living cu canapea, baie complet echipata. Exista zona de servit masa si balcoane. Suprafata: 108 mp.
FOUR SEASONS JUNIOR SUITE - cu vedere la oras. Apartamentul are dormitor cu pat King-size, living cu canapea, baie complet echipata. Exista zona de servit masa si balcoane. Suprafata: 108 mp.
PENTHOUSE SUITE - cu vedere la mare. Apartamentul are un pat King-size/ 2 paturi plinate sau patut ( la cerere). Exista living spatios cu zona de luat masa, baie complet echipata, camera de masaj, chicineta, terasa/ balcon cu zona pentru relaxare si sala de gimnastica cu banda de alergat, bicicleta. Suprafata: 465 mp.
Toate camerele au: acces Wi-Fi, TV, telefon, PlayStation, aparat cafea/ceai, kit fier/ masa de calcat, uscator de par, kit ingrijire personala.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie