Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alexander House Hotel


Descriere

Alexander House Hotel este o proprietate de 4 stele situată în Agia Pelagia (Creta-Heraklion), care oferă piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele, precum și facilități spa. Facilitățile de la Alexander House Hotel includ și sală de fitness. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop, concierge și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Camerele confortabile de la Alexander House Hotel sunt dotate cu pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat și Tv. Camerele au balcon cu vedere la mare sau la grădină. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La Alexander House Hotel oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc facilitățile spa, unde oaspeții se pot relaxa în voie la diverse tipuri de masaj. Pentru cei interesați proprietatea oferă servicii de manichiură & pedichiură. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități. În timpul zilei, la Alexander House Hotel amatorii de divertisment pot juca darts, biliard sau tenis de masă. Cei care iubesc apa pot opta pentru plimbări cu barca. La Alexander House Hotel există seri cu muzică tradițională.

O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. La proprietate se poate practica de asemenea yoga. Alexander House Hotel este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea practicării de sporturi nautice și organizării de sesiuni de scufundări.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru bagaje și un lounge cu Tv. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Alexander House Hotel are acces la o plajă publică. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Heraklion, situat la o distanță de 23 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Alexander House Hotel sunt: Heraklion Venetian Harbour - 19,0 km, Morosini Fountain - 19,3 km.


Restaurante:
Restaurant - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet

Puncte de interes
Heraklion Venetian Harbour - 19 km
Morosini Fountain - 19,3 km

Plaje în vecinătate
Agia Pelagia Beach - 200 m
Psaromoura Beach - 500 m

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Internaţional Heraklion - 23 km
Aeroportul Internațional Chania - 127 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Fitness
Darts
TV
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
Camere pentru familie
Telefon
Meniu bufet
Wi-Fi camere gratuit
Vedere la mare
Balcon
Foehn
Sporturi nautice - cu plata
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Concierge
Yoga
Plimbări cu barca (cost suplimentar)
Șezlonguri
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Aer condiționat
Terasă
Plajă publică
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Baie cu cadă sau duș
Scufundări - cu plata
Acces imediat la plajă
Tenis de masă
Sală de fitness
Prosoape de plajă
Prosoape pentru piscină
Facilități spa
Vedere la grădină
Manichiură & pedichiură - cu plata
Tv în spațiile comune
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Plajă - la 200 m
Pardoseală de gresie/ marmură
Seară muzică tradițională

Locatie