Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Complex de 27 apartamente independente, complet echipate, dispuse in 4 corpuri de cladire si inconjurat de o gradina frumoasa, hotelul Nireas ofera o atmosfera prietenoasa si relaxata pentru un concediu reusit.

Localizare : Hotelul este situat in regiunea Daratso, la 350 de metri de plaja cu nisip Agii Apostoli, premiata cu steag albastru, la 4 km nord est de orasul Chania, 9 km de portul Souda si 18 km de aeroport, aproape de restaurante, mini market si statia de autobuz a statiuni.

Dotari camere: Apartamentele si studiourile sunt spatioase, decorate in stil modern, majoritatea au vedere spre mare si sunt doatate cu: chicineta complet echipata, aer conditionat acesta este contra cost aprox 5 euro pe zi in studiouri, si 7 euro pe zi in apartamente, seif este contra cost 10 euro pe saptamana, televizor, telefon, internet wifi contra cost, uscator de par, balcon sau terasa.

Facilitati hotel: Hotelul dispune de: receptie, doua piscine in aer liber (dintre care una pentru copii), teren de tenis, tenis de masa, gradina, parcare, bar cu zon de relaxare in fata piscinei, zona amenajata pentru gratar. Access wifi in zona receptiei gratuit.

Clasificare oficiala: 2*, clasificarea touroperatorului: 2* superior

Web: www.nireashotel.gr

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie