Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

May Beach (Chq)


Descriere

LOCALIZARE
Aceasta proprietate este la 5 minute pe jos fata de plaja. Hotelul May Beach se afla la 200 de metri de plaja Missiria si la 4 km de Rethymnon.
Celebra manastire Arkadi se afla la 10 km. Pitorescul port venetian Rethymnon este situat la o distanta de 5 minute cu masina. Hotelul ofera parcare privata gratuita.

FACILITATI
Acesta ofera mic dejun si Wi-Fi gratuit. Camerele au balcon mobilat, cu vedere la gradina de palmieri si la piscina.
Oaspetii au acces la terenurile de tenis si de volei. Pentru copii exista o piscina si un loc de joaca. Personalul hotelului organizeaza seri grecesti cu muzica si dans.
Relaxare: teren de tenis (contra cost), volei, biliard (contra cost), tenis de masa
Facilitati pentru copii: piscina cu apa dulce, loc de joaca (cateva leagane, sub umbra copacilor, suprafata - iarba)
Plaja: Nisip, faleza de dimensiuni mari, intrare in mare - nisip. La 200 m de hotel, drumul spre plaja este utilat - pe pod suspendat. Pe plaja: umbrele si sezlonguri - contra cost, la piscina - gratuit. Prosoape de plaja: cu garantie.

RESTAURANT
Restaurantul hotelului serveste un mic dejun tip bufet si cina cu specialitati grecesti. Oaspetii pot savura bauturi si mancaruri usoare, cum ar fi salate, la barul de la piscina.

CAMERE
Toate camerele cu aer conditionat de la Hotelul May Beach, administrat de o familie, sunt decorate elegant, cu mobilier modern. Fiecare camera are TV prin satelit si frigider. Toate spatiile de cazare ofera o zona de relaxare.
Camera dubla standard-(21 mp)-Aceasta camera dubla are piscina privata, zona de relaxare si balcon.
Camera tripla standard-(23 mp)
Camera de familie cu vedere la gradina-(28 mp)-Aceasta camera de familie are zona de relaxare, aer conditionat si balcon.
Camera dubla cu balcon (2 adulti + 1 copil)-(21 mP)-Aceasta camera dubla are TV cu ecran plat, vedere la munte si balcon.
Camera tripla cu balcon (2 adulti + 1 copil)-(23 mp)-Aceasta camera tripla are balcon, vedere si aer conditionat.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.