Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Jo An Beach (Chq)


Descriere

LOCALIZARE
Aceasta proprietate este la 2 minute pe jos fata de plaja. Situat chiar pe plaja lunga de nisip Adelianos Kambos, Hotelul Jo An Beach ofera unitati de cazare moderne si confortabile, la aproximativ 7 km est de Rethymno.

FACILITATI
Plaja din fata hotelului este perfecta pentru inot, plaja si sporturi acvatice. Cu atat de multa frumusete naturala si numeroase optiuni de divertisment, aceasta zona asigura o vacanta relaxanta sau activa, in functie de preferintele fiecaruia.
Hotelul a fost reconditionat intre 2006-2007.Complexul include 6 cladiri, 90 de camere, restaurant, 2 baruri, salon TV, camera de odihna,salon - internet, internet wireless (in anumite spatii din hotel),
un mic magazin, spalatorie, servicii medicale, parcare auto, inchiriere de automobile, motoscutere si biciclete, piscina.

RESTAURANT
La Jo An Beach, oaspetii pot savura un mic dejun si mancaruri grecesti delicioase sau se pot relaxa langa piscina, cu o bautura si o gustare de la bar. sectie pentru copii in piscina cu apa dulce, loc de joaca (fara acoperis, sub umbra copacilor, suprafata - sintetica), scaune pentru copii in restaurant, pat-tarc pentru copii (la solicitare).
Plaja: Nisip, pietris, intrarea in mare - placa naturala de piatra. Pe plaja: umbrele, sezlonguri - contra cost.
La piscina: Umbrele, sezlonguri - gratuit. Prosoape de plaja: contra cost.

CAMERE
La Jo An Beach, oaspetii pot alege intre studiouri, apartamente si maisonette. Toate au balcon privat, aer conditionat si TV cu plasma.
49 standard room (pat dublu sau 2 paturi single, suplimentar - sofa sau un pat single, maxim 3 persoane, 22-24 mp).
23 family 2 rooms (dormitor sau living, pat dublu sau 2 paturi single, suplimentar - sofa sau un pat single, maxim 4 persoane, 30-34 mp).
8 family 3 rooms (2 dormitoare separate, living, pat dublu sau 2 paturi single, suplimentar - sofa sau un pat single, maxim 6 persoane, 42-48 mp).
6 maisonette 1 room (camera cu 2 nivele, dormitor separat, living, pat dublu sau 2 paturi single, suplimentar - 2 sofale sau 2 paturi single, maxim 4 persoane, 30-32 mp).
4 maisonette 3 rooms (camera cu 2 nivele, 2 dormitoare separate, living, pat dublu sau 2 paturi single, suplimentar - 2 sofale sau 2 paturi single, maxim 6 persoane, 42-48 mp).

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.