Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hyperion City Hotel & Spa se află in orașul Chania și pune la dispoziție cazare de 4 stele, vedere la malul mării, piscină in aer liber, centru de fitness și lounge comun. Acest hotel de 4 stele are un bar. Proprietatea pune la dispoziție recepție deschisă nonstop, room service, acces gratuit la internet WiFi și serviciu de transfer de la/la aeroport.

Camerele hotelului includ aer condiționat, birou, aparat de cafea, frigider, minibar, seif, TV cu ecran plat, baie privată cu duș, precum și balcon. Hyperion City Hotel & Spa pune la dispoziție unele camere cu vedere la oraș, iar toate camerele sunt dotate cu fierbător. Camerele proprietății sunt prevăzute cu lenjerie de pat și prosoape.

Hyperion City Hotel & Spa serveste in fiecare dimineată un mic dejun tip bufet. Restaurantul hotelului servește preparate din bucătăria grecească, locală și europeană. De asemenea, oaspeții pot solicita preparate vegetariene, vegane și fără lactoză.

Hyperion City Hotel & Spa are o terasă la soare. Zona este renumită pentru ciclism, iar oaspeții acestui hotel de 4 stele au la dispozitie un serviciu de inchirieri mașini.

Printre punctele de atracție din apropierea proprietății se numără plaja Koum Kapi, Biserica Sf. Anargyri și Casa-Muzeu Eleftherios Venizelos. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Chania, situat la 12 km de Hyperion City Hotel & Spa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie