Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hydramis Palace


Descriere

LOCALIZARE
Hydramis Palace Beach Resort se bucura de o locaie pe malul marii in Georgioupolis. Pitorescul ora Rethymno este situat la 15 km de complex. Oraul Chania este amplasat la 40 de minute cu maina. Hotelul ofera parcare gratuita.

FACILITATI
Ofera camere cu acces gratuit la Wi-Fi. Acesta include o piscina mare, facilitai sportive i un centru de fitness complet echipat.
Oaspeii se pot relaxa pe ezlongurile gratuite, disponibile la piscina i pe plaja. Cei mai activi se pot implica in activitai sportive, cum ar fi volei pe plaja, tenis i baschet.

RESTAURANT
Restaurantul hotelului servete mancaruri greceti i internaionale, servite in decorul Marii Cretei. Hydramis mai are un bar in hol i un bar la piscina.

CAMERE
Camerele cu aer condiionat de la Hydramis sunt decorate elegant i au un balcon mobilat, unele cu vedere spre mare. Sunt dotate cu TV prin satelit, uscator de par i frigider.
Camera dubla sau twin standard cu vedere la mare-(26 mp)-Oferind vedere laterala la mare de la balconul sau, aceasta camera este dotata cu aer condiionat, TV prin satelit, minifrigider i uscator de par.
Camera standard cu vedere spre mare-(26 mp)-Oferind vedere la gradina amenajata a hotelului de la balconul sau, aceasta camera este dotata cu aer condiionat, TV prin satelit, minifrigider i uscator de par.
Maisonette-(50 mp)-Acest apartament pe 2 etaje este mai spaios i are 2 bai.
Acesta poate caza gratuit 2 copii in plus, cu varsta de pana la 12 ani.
Camera de familie-(45 mp)-Aceasta camera de familie este formata din 2 dormitoare separate i 2 bai.
Poate gazdui 4 copii suplimentari cu varsta pana la 12 ani. Primii 2 copii pot fi cazai gratuit.
Camera dubla sau twin superioara cu vedere frontala la mare-(26 mp)-Aceasta camera twin/dubla are balcon, aer conditionat si podea cu gresie/marmura.
Camera dubla superioara cu piscina privata-(26 mp)-Aceasta camera dubla are balcon, piscina privata si TV prin satelit.
Camera dubla sau twin standard cu vedere la gradina-(26 mp)

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.