Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel este in apropiere de mare, nu departe de centrul vechi, chiar in centrul Agiei Marina. Cei ce doresc să-și petreacă concediul imbinand liniștea cu relaxarea și cu plimbări prin centrul istoric ar trebui să petreacă cateva zile aici.

Dotări

Clienții pot să-și petreacă sejurul in ambianța plăcută a celor 26 de camere duble. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice intrebare. Hotelul dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu o cameră de bagaje, room-service și o sală de conferințe. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) in spațiile comune. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca gratuit in parcarea unității de cazare. Datorită serviciului de inchirieri de biciclete, imprejurimile pot fi explorate și pe bicicletă (contra cost).

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută in camere. Dotările standard din majoritatea camerelor includ un balcon. In caz de necesitate pot fi solicitate paturi pentru copii. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un minifrigider. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Camerele dispun și de WiFi. In băi se găsește un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit in băi. Locul de cazare oferă 26 de camere de nefumători.

Sport/divertisment

Clienții iși pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale hotelului. In timp ce adulții inoată in piscina exterioară, copiii se distrează de minune in bazinul cu apă de mică adancime. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Zona cu restaurante dispune de un bar. Restaurantul pentru nefumători dispune de scaune inalte pentru copii. Zilnic sunt servite un bufet bogat la micul dejun și o cină. Lista cu bucate mai cuprinde și feluri de mancare dietetice și meniuri pentru copii. Unitatea de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie