Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alegria Mar Mediterrania (Adults Only) ( ex. Fergus Style Mar Mediterrania)


Descriere

Alegria Mar Mediterrania este o proprietate de 4 stele situată în Costa Brava care oferă camere cu vedere la mare, un restaurant, o piscină în aer liber și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Fiecare cameră dispune de mașină pentru preparare cafea sau ceai. Camerele de la Alegria Mar Mediterrania sunt dotate cu aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Unele camere au vedere la mare. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Toate camerele spațioase de la Alegria Mar Mediterrania au canapea în living, ceea ce oferă un plus de confort. Fiecare unitate de cazare are frigider. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

La Alegria Mar Mediterrania oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. În cadrul proprietății există și un snack bar care servește băuturi și gustări.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc cele spa, unde oaspeții se pot relaxa, la masaj, saună sau la baia cu aburi. Cada cu hidromasaj și baia turcească întregesc oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii.

Alegria Mar Mediterrania este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta. Alegria Mar Mediterrania oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și un seif.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Girona Costa Brava, situat la o distanță de 30 km.

Cele mai apropiate atracții de Alegria Mar Mediterrania sunt: Silence Spa - 6,8 km, Blanes Convent - 7,9 km, Gnomo Park - 10,0 km.


Restaurante:
Restaurant - Bucătărie: spaniolă, Meniu: bufet

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Snack bar
Jacuzzi
Restaurant
Seif
Baie cu aburi
Lift
TV
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Închirieri auto
Recepție non-stop
Camere pentru nefumători
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Frigider
Plajă publică
Seif - cu plata
Piscină exterioară
Închirieri biciclete - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Vedere la mare
Curățenie în cameră - zilnic
Mașină de cafea
Canale prin satelit
Foehn
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Tururi cu bicicleta
Animatori
Plajă
Acces imediat la plajă
Masaj - cu plata
Spa/ Wellness
Zonă pentru fumători
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Cadă cu hidromasaj
Lounge SPA
Saună
Accesibil cu scaunul cu rotile
Baie turcească
Toaletă cu mânere
Toaletă înaltă
Chiuvetă joasă de baie
Canapea extensibilă
Halat de baie
Birou