Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sunshine Corfu SPA


Descriere

Aflat pe o plajă privată lângă satul Nisaki, înconjurat de măslini şi pini, Sunshine Corfu Hotel & Spa este construit sub formă de amfiteatru pe un deal. Oferă 2 piscine în aer liber, o sală de fitness şi un centru de wellness şi spa.
Toate camerele şi suitele de la Sunshine Corfu Hotel & Spa sunt prevăzute cu TV prin satelit, mini-frigider şi seif. Toate beneficiază de aer condiţionat şi au un balcon sau o terasă, majoritatea cu vedere panoramică la Marea Ionică.
Sunshine Corfu Hotel & Spa oferă un restaurant tip bufet şi un restaurant à la carte cu preparate din bucătăria italiană. În plus, oaspeţii au la dispoziţie un bar, un bar lângă piscină şi un snack bar. Toate mesele, precum şi anumite băuturi sunt asigurate gratuit.
La centrul spa vă puteţi bucura de tratamente faciale şi corporale. Centrul include o baie de aburi, o cadă cu hidromasaj şi o saună. Sunt disponibile şi masaje. Oaspeţii mai tineri au la dispoziţie o piscină pentru copii, un loc de joacă şi un club pentru copii.
Conexiunea WiFi este gratuită în întreaga proprietate. Oraşul Corfu se află la 30 de minute de mers cu maşina. Hotelul oferă parcare privată gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.