Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kontokali Bay


Descriere

Situat în peninsula cu vegetație Kontokali, Kontokali Bay Resort & Spa este un complex ecologic premiat de Green Key și oferă plajă privată și piscină cu apă de mare. Oaspeții beneficiază de teren de tenis iluminat, 4 restaurante și camere cu WiFi gratuit.
Proprietatea pune la dispoziție 261 de camere și suite, înconjurate de grădini frumoase. Toate unitățile de cazare pun la dispoziție balcon sau terasă cu vedere la grădină sau Marea Ionică. Dotările oferite în unitățile de cazare includ TV cu ecran plat cu canale prin satelit, aer condiționat și uscător de păr. Oaspeții beneficiază gratuit de telefon inteligent pentru apeluri telefonice internaționale gratuite și date mobile gratuite.
Kontokali Bay oferă restaurant lângă plajă, tavernă pe plajă, care servește specialități din pește, precum și restaurant tip bufet. Hotelul are bar în hol/bar cu pian și bar pe plajă.
Centrul spa bine echipat include piscină interioară, încălzită, hamam, cadă cu hidromasaj, 2 saune și baie de aburi. Puteți opta pentru masaje, aromoterapie și tratamente anti-îmbătrânire. Accesul la facilitățile de spa este gratuit. Copiii beneficiază de piscină.
Kontokali Bay Resort se află la doar 6 km de portul, aeroportul și orașul Corfu. Personalul complexului poate aranja o gamă de activități, cum ar fi schi nautic, călărie și ciclism montan. O parcare gratuită se află aproape de complex.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.