Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ariti Grand Hotel


Descriere

Înconjurat de o grădină de 4.000 m², hotelul Ariti Grand se bucură de o locaţie centrală în zona Kanoni, la doar 3,5 km de oraşul Corfu. Are o piscină cu secţiune pentru copii şi un restaurant. Conexiunea WiFi este gratuită în întreaga proprietate.
Acest hotel administrat de o familie oferă camere cu aer condiţionat, baie privată, linie telefonică directă, TV, frigider şi balcon cu vedere la lagună, la grădină, la oraş sau la pădure.
Hotelul Ariti asigură un bar principal, un bar lângă piscină şi facilităţi de parcare. Zona de lounge a hotelului are acces la o terasă mare, cu vedere uimitoare la lagună, la aeroport şi la oraşul Corfu.
Oaspeţii hotelului Ariti beneficiază de acces facil la terenurile de tenis din apropiere şi la cazinoul aflat la 3 km. Facilităţile din apropiere includ o sală de fitness şi un centru spa, situate la doar 200 de metri de hotelul Ariti. Aeroportul Internaţional din Corfu este la 1 km de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.