Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bio Suites Hotel


Descriere

Hotelul prietenos cu mediul Bio Suites se află într-o zonă liniştită, la numai 50 de metri de plaja cu nisip din Rethymnon şi la 10 minute de mers pe jos de portul în stil venețian. Oferă recepție cu program nonstop, 2 piscine și facilități de spa și fitness.
Acest hotel de 4 stele pune la dispoziție camere și suite cu ferestre cu geamuri duble. Toate unitățile de cazare includ cuptor cu microunde, TV prin satelit și acces la internet wireless.
Restaurantul principal Ariadne, aflat lângă piscină, servește mic dejun grecesc cu preparate cretane și grecești. Localul The Greek Tavern oferă mese à la carte și gustări lângă piscină. Oaspeții pot savura zilnic cină în stil bufet, cu preparate cretane, grecești și europene. Barul Nine Muses serveşte cocteiluri și băuturi.
Zona de spa include saună, cadă cu hidromasaj, sală de fitness și baie de aburi. Sunt disponibile, de asemenea, servicii de masaj. Copiii se pot juca pe terenul de joacă sau pot înota în siguranță în piscina pentru copii. La un cost suplimentar, puteți închiria un spațiu privat pe plajă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.