Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RIU Cancun


Descriere

Hotelul Riu Cancun (All Inclusive 24 de ore) este situat în inima uneia dintre cele mai populare zone pentru turiști din Cancun, într-o locație excelentă pe o plajă cu nisip alb cu apă turcoaz.
Dacă sunteți în căutarea de câteva zile pentru a vă răsfăța corpul, vă recomandăm cu încredere Renova Spa cu o gamă largă de tratamente, precum și o sală de gimnastică și jacuzzi. Sau pur și simplu redobândește-ți forța în vacanță, făcând baie la oricare dintre cele trei piscine cu apă dulce.
Opțiunile culinare ale hotelului includ un restaurant tip bufet cu o mare varietate de preparate, precum și restaurante cu temă care îți vor satisface gustul cu cea mai bună bucătărie internațională.
Sistemul All Inclusive 24 de ore de la Hotel Riu Cancun înseamnă că nu vă veți plictisi niciodată, deoarece oferă o listă lungă de activități de care să vă bucurați în fiecare zi cu familia, prietenii sau în cuplu. Oferim Gimnastică și divertisment pentru toate vârstele, inclusiv programul RiuLand pentru cei mici și opțiuni de divertisment zi și noapte pentru adulți. Puteți viziona spectacole, asculta muzică live, savura sporturi nautice și dansa la muzică excelentă în clubul „Pacha” noaptea.
Împrejurimile Cancun oferă spații naturale uimitoare și plaje cerești. Nu trebuie să ratați cele mai populare turnee din Cancun, „Chichén Itzá” (fantastice ruine maya) sau Isla Mujeres, unde puteți asista la protecția și reproducerea țestoaselor. De asemenea, puteți vizita diferitele muzee care prezintă istoria regiunii sau puteți urca în turnul pitoresc pentru a vă bucura de vederi colorate imbatabile ale orașului. Și acesta este doar începutul, deoarece Cancun are o serie de alte activități care să vă garanteze vacanțe de neuitat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.