Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Park Royal Cancun Caribe


Descriere

Descriere: Acest hotel de 5 stele all inclusive are o amplasare ideala pe o plaja privata cu nisip alb, fin. Isi intampina oaspetii cu privelisti ce-ti taie rasuflarea si servicii ireprosabile.

Localizare: Hotelul Grand Park Royal este situat in Cancun, pe o plaja privata cu o suprafata de aproximativ 500 mp. Aeroportul International Cancun se afla la o distanta de circa 30 minute de mers cu masina.

Facilitati hotel: Hotelul Grand Park Royal dispune de acces imediat la plaja, piscina pentru adulti, piscina pentru copii, Wi-Fi gratuit, 4 restaurante, bar, club pentru copii, serviciu babysitting (contra cost), sezlonguri si prosoape la plaja, sala fitness, centru spa/wellness, sesiuni de yoga, masaje (contra cost), facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa, aer conditionat, serviciu pentru inchirieri auto, receptie deschisa 24/7, zona cu magazine pentru suveniruri, lift, sala de conferinte, parcare,

Facilitati camere: baie privata cu cabina de dus, televizor, telefon, minibar, seif, aer conditionat, uscator de par, facilitati pentru prepararea cafelei; toate camerele au vedere la ocean.


Site: https://www.parkroyal.mx/es/grand-park-royal/cancun

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.