Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Oasis Cancun


Descriere

Acest complex de agrement all inclusive se află pe o plajă privată şi oferă centru spa, teren de golf cu 9 găuri, terenuri de tenis şi piscină în aer liber, amenajată în grădini tropicale. Centrul oraşului Cancún se află la 15 km.
Fiecare cameră de la Grand Oasis Cancun are vedere la grădini sau la mare. Toate camerele includ aer condiţionat, minibar, cutie de valori şi TV cu ecran plat şi canale prin cablu.
Grand Oasis oferă o varietate mare de localuri unde se poate lua masa (18 restaurante), printre care restaurante mexicane şi mediteraneene, un bufet internaţional şi un bar de sushi. Printre cele 20 de baruri se numără unele amplasate pe plajă şi la piscină, lounge-uri şi un club de noapte.
Hotelul organizează spectacole live, festivaluri de muzică şi programe de animație cu desfășurare continuă. În apropiere există magazine, discoteci și restaurante, precum şi o plajă lată cu nisip. Personalul multilingv poate ajuta oaspeţii să planifice diferite activităţi şi excursii. De asemenea, poate asigura transfer la Aeroportul Cancun, aflat la 20 de minute de mers cu maşina (la un cost suplimentar).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.