Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Panama Jack Gran Caribe Cancun


Descriere

Acest complex și centru spa all inclusive pentru familii se află la malul mării, intr-o zonă deosebită și oferă vedere la Marea Caraibilor, o gamă largă de activități, servicii personalizate și facilități deosebite.

Toate camerele au TV cu ecran plat, mare, cu canale prin satelit, minibar aprovizionat complet și baie cu marmură. Cele mai multe unități de cazare pun la dispoziție balcon sau terasă.

Panama Jack Resorts Cancun oferă program de divertisment pentru oaspeții de toate varstele. Proprietatea pune la dispoziție cluburi pentru copii și adolescenți, minigolf, 5 restaurante, buticuri, 2 piscine și program de divertisment in timpul zilei și seara.

Oaspeții de la Panama Jack Resorts Cancun pot opta pentru o gamă de activități de agrement, cum ar fi scufundări, snorkelling și parcul acvatic al hotelului. Pentru a vizita orașul Cancun, hotelul oferă serviciul de inchirieri de biciclete și tururi cu ghid.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie