Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Nizuc Resort & Spa este situat in zona retrasă, Punta Nizuc și oferă o piscină in aer liber, un debarcader privat, un centru spa și vedere panoramică la Marea Caraibilor. Oaspeții beneficiază gratuit de acces la conexiunea WiFi și de parcare privată.

Camerele includ aer condiționat, aparat de cafea Nespresso și TV cu ecran plat. Băile spațioase au cadă cu duș cu efect de ploaie.

Cele 6 restaurante ale proprietății servesc specialități mexicane moderne și ceviche peruan, precum și preparate asiatice și mediteraneene. Biroul de concierge poate organiza excursii și activități. Nizuc Resort & Spa pune la dispoziție săli de conferințe și de evenimente.

Oaspeții pot beneficia de o varietate de masaje și tratamente oferite la centrul de spa luxos. Procedeul Nizuc Thermal Experience este o sărbătoare pentru trezirea simțurilor prin intermediul unui circuit ghidat de hidroterapie.

Laguna Nichupté se află la 6,9 km. La Aeroportul Internațional din Cancun se poate ajunge cu mașina de la Nizuc Resort & Spa in 10 minute. Centrul orașului Cancun se află la mai puțin de 25 de minute de mers cu mașina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie