Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hyatt Ziva Cancun


Descriere

Acest complex impresionant este situat pe plajă, in cea mai frumoasă zonă din Punta Cancún, fiind incadrat de Marea Caraibilor si plajele cu nisip alb si apă cristalină.

Toate camerele de la Hyatt Ziva Cancún includ TV cu ecran plat, minibar si aparat de cafea. Camerele au baie privată cu duș, halate de baie si papuci.

Hyatt Ziva Cancun oferă o varietate de activități, de la spectacole de teatru la sporturi nautice, la degustări de tequila si o mini-berărie. Oaspeții se pot destinde intr-un foișor pe plajă, savurand o Margarita sau se pot bucura de activități sportive, precum scufundări, snorkelling, navigație si inot in Marea Caraibilor. De asemenea, oaspeții se pot bucura de soare la piscinele amplasate in cascadă, cu bar și vedere la mare. Centrul spa de pe malul oceanului oferă masaje, tratamente corporale holistice, hidroterapie si un centru de fitness.

Hyatt Ziva Cancun se află la 300 de metri de clubul de noapte Coco Bongo si la 3,4 km de centrul comercial La Isla. Aeroportul Internațional Cancún este situat la 17 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.