Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Armonia Holiday Village & SPA


Descriere

Aflată la doar câţiva paşi de malul mării, Armonia oferă o zonă de plajă, o piscină în aer liber cu tobogane, precum şi facilităţi spa. Are camere cu aer condiționat, TV și balcon privat.
Toate camerele proprietății Armonia Holiday Village & Spa sunt echipate cu minibar și cutie de valori. Unele camere au vedere panoramică la Marea Egee.
Restaurantul principal serveşte un bufet pentru mic dejun, prânz şi cină. Restaurantul à la carte oferă o gamă largă de preparate tradiţionale turceşti, precum şi specialităţi internaţionale. Armonia Holiday Village & Spa oferă conceptul all-inclusive-plus, anume mâncăruri și băuturi disponibile nonstop.
Facilitățile spa includ saună, baie turcească și sală de fitness. Se pot asigura și servicii de masaj. Oaspeţii au la dispoziție diverse forme de divertisment pe tot parcursul zilei, inclusiv jocuri acvatice, activităţi sportive, spectacole şi muzică live. Există şi un loc de joacă pentru copii.
Aflată la doar 23 km de centrul oraşului Bodrum, proprietatea Armonia Holiday Village & Spa este la 53 km de Aeroportul Milas-Bodrum. Oferă o parcare privată gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.