Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Duja Bodrum Hotel


Descriere

Magnificul DUJA BODRUM by LA BLANCHE se află în Zeytinlikahve Torba, chiar lângă mare. Proprietatea este la doar 11 km de Bodrum. Aveţi la dispoziţie numeroase activităţi, precum şi piscine interioare şi în aer liber.
Hotelul are o arhitectură plăcută şi deosebită, cu design şi culori alese cu atenţie. Camerele, bungalourile şi anexele le asigură oaspeţilor confort standard, pentru un sejur agreabil. Fiecare unitate are un balcon privat şi o baie cu cadă.
Există o varietate de restaurante în aer liber şi în interior. Puteţi savura o gustare sau masa de prânz lângă piscină, înainte de a vă bucura de soare. Restaurantul à la carte Sultan este o alegere bună la orele serii pentru o cină delicioasă.
Echipa mini-clubului hotelului le oferă copiilor amintiri de neuitat. Animatorii experimentaţi propun activităţi distractive, care îi vor amuza pe cei mici de dimineaţa până la ora somnului.
Dacă doriţi să vă menţineţi în formă, puteţi profita de numeroasele activităţi disponibile. Oaspeţii pot juca tenis, baschet sau biliard. Sunt disponibile sporturi nautice, precum şi diferite activităţi cu animatori. În timpul zilei, puteţi urmări concursuri amuzante, spectacole pline de culoare şi reprezentaţii uimitoare.
Pentru relaxare totală, împrospătaţi-vă spiritul cu tratamentele minunate şi programele de wellness oferite de DUJA BODRUM by LA BLANCHE. Bucuraţi-vă de baia de aburi turcească sau de facilităţile de hamam.
Hotelul oferă parcare privată. Aeroportul este la 21 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.