Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Boulevard Boutique este o proprietate de 2 stele situată în Sunny Beach care oferă o terasă frumoasă unde oaspeții pot petrece timp împreună cu prietenii sau familia. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Camerele de la Boulevard Boutique sunt prevăzute cu seif. Oaspeții au la dispoziție serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La proprietate există un snack-bar care oferă cafea, băuturi și gustări. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme.

Oaspeții se pot relaxa pe terasa de la Boulevard Boutique.

Boulevard Boutique se află la 4,2 km de Orașul vechi Nesebăr și la 21 km de Aeroportul Burgas. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Boulevard Boutique sunt: Poștă - 100 m, Kuban - 100 m, Dance Club Mania - 100 m.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Cafenea
Magazine
Seif
Bufet pentru copii
Wi-Fi zone publice gratuit
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
Camere pentru nefumători
Terasă
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Curățenie în cameră - zilnic
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Curăţătorie chimică - cu plata
Boutique hotel
Snack bar

Locatie