Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BAIKAL HOTEL

Descriere

Baikal Hotel este o proprietate de 3 stele situată în Sunny Beach, care oferă piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele, precum și facilități spa. Facilitățile de la Baikal Hotel includ și sală de fitness. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este posibilă pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

Camerele luminoase de la Baikal Hotel sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. În camere există baie cu duș. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La Baikal Hotel oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet și à la carte. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. 2 baruri, dintre care unul la piscină, sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc facilitățile spa, unde oaspeții se pot relaxa în voie la diverse tipuri de masaj. Pentru cei interesați proprietatea oferă servicii de coafor. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Oaspeții își pot petrece timpul liber jucând tenis de masă. O altă variantă de petrecere a timpului liber la proprietate este minigolful.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina exterioară cu secțiune pentru copii sau în locul de joacă special amenajat. Copiii au la dispoziție canale TV speciale pentru ei.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind un lift și o cameră pentru bagaje. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de schimb valutar.

Baikal Hotel are acces la o plajă publică. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Baikal Hotel se află la 3,5 km de Orașul vechi Nesebăr și la 21 km de Aeroportul Burgas. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Baikal Hotel sunt: Kuban - 900 m, Parcul acvatic Action - 1,7 km, Aqua Paradise - 3,9 km.


Restaurante:
Restaurant - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Schimb valutar
Restaurant
Lift
Magazin de suveniruri
TV
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Minigolf - cu plata
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Recepție non-stop
Camere pentru familie
Telefon
Baie cu duș
Aer condiționat
Terasă
Plajă publică
Seif - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Animatori
Plajă
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Parcare pe stradă
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Curăţătorie chimică - cu plata
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Canale TV pentru copii
Sală de fitness
Bar la piscină
Frigider
Meniu bufet
Balcon
2 baruri
Canale prin cablu
Coafor - cu plata
Plajă - la 150 m
Plajă cu nisip
Facilități spa
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Secțiune pentru copii în piscina exterioară

Locatie