Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DAIMA BIZ

Descriere

www.daimahotels.com

Localizare: Hotelul se afla in regiunea Kiris, la 7km de Kemer si la 56km de aeroportul din Antalya.

Cazare: Hotelul are un numar total de 525 camere repartizate in 5 cladiri: camere standard (29m², un dormitor, o baie, max 2+1pax), camere Large (35m², dormitorul este impartit in doua camere de un perete glisant, o baie, max 4pax), camere Large Plus (50m², doua dormitoare separate cu pat matrimonial si doua paturi twin, doua bai, max 5pax), camere Junior Family (50m², doua dormitoare separate cu pat matrimonial si doua canapele, o baie, max 4pax), camere Family (58m², doua dormitoare separate cu pat matrimonial, doua paturi twin si o canapea, o baie cu Jacuzzi, max 5pax), Captain suit (73m², doua dormitoare si un living, doua bai, una cu Jacuzzi, max 5pax) si 4 camere pentru persoane cu dizabilitati. Toate camerele au baie privata cu cada, dus, uscator de par, aer conditionat split, telefon direct, mini bar (bauturi racoritoare, apa si bere la ssire), seif, TV prin satelit, balcon.

Servicii: Ultra all inclusive – bauturi de bun venit la sosire, mic dejun, mic dejun tarziu, gustari, pranz, prajituri si ceai, cina, gustari tarzii, bauturi locale si standard din import alcoolice si racoritoare. Nu sunt incluse in concept: bauturile de lux din import, toate bauturile imbuteliate, vinurile speciale, sucurile naturale din fructe, sampania, restaurante A’la Carte cu rezervare in avans, room service.

Facilitati: Restaurant principal tip bufet, restaurante A’la Carte: Yakamoz - turcesc, Far East restaurant, Italian si Seafood (preparate din fructe de mare), baruri pe teritoriul hotelului. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, spalatorie, internet, coafor, magazine, rent a car. Conexiunea la internet WI – FI in zona Lobby este gratuita.

Plaja: Plaja privata cu nisip si pietris, sezlonguri, umbrele, prosoape de plaja gratuite. Catre plaja exista un pasaj subteran.

Sport si divertisment: piscine de interior si exterior pentru adulti si copii, aqua park, terenuri de tenis, mini golf, volei pe plaja, mini fotbal, baschet, tenis de masa, sporturi nautice nemotorizate, baie turceasca, sauna, Jacuzzi, baie de aburi, shock room. Contra cost: centru SPA, masaj, salon de infrumusetare, sporturi nautice motorizate, biliard si cursuri de scufundari.
Programe de divertisment in timpul zilei si spectacole seara. Mini club pentru copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.