Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bieno Club Sunset Hotel&Spa (ex. Bone Club Sunset)


Descriere

Bieno Club Sunset Hotel & Spa este situat în Side (Antalya), la 550 m de plaja cu nisip, și oferă piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și centru spa/wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Bieno Club Sunset Hotel & Spa includ și sală de fitness. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și concierge. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Sunt disponibile 230 camere. Camerele luminoase de la Bieno Club Sunset Hotel & Spa sunt dotate cu parchet, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Fiecare cameră dispune de minibar. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Curățenia in cameră se face zilnic.

La Bieno Club Sunset Hotel & Spa oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. 4 baruri, dintre care unul la piscină, sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa și detoxifia la saună. Jacuzzi-ul și baia turcească fac parte din oferta variată de servicii spa. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități. În timpul zilei, la Bieno Club Sunset Hotel & Spa amatorii de divertisment pot juca darts, biliard sau tenis de masă. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii.

O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. În imediata apropiere se pot practica sporturi nautice, precum windsurfing, caiac sau schi nautic.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Bieno Club Sunset Hotel & Spa dispune de plajă privată cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă gratuite. Bieno Club Sunset Hotel & Spa asigură transfer gratuit la plajă pentru oaspeții hotelului.

Bieno Club Sunset Hotel & Spa se află la 11 km de Orașul Side și la 55 km de Aeroportul Antalya.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Antalya - 55 km

Puncte de interes
Orașul Side - 11 km

Plaje în vecinătate
Plajă proprie cu nisip - 550 m

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Seif
Fitness
Darts
TV
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Telefon
Aer condiționat
Terasă
4 baruri
Meniu bufet
Plajă cu nisip
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Piscină exterioară
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Canale prin satelit
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Sporturi nautice - cu plata
Animatori
Plajă
Tenis de masă
Curăţătorie chimică - cu plata
Jacuzzi - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
Plajă privată
Sală de fitness
Mic dejun tip bufet
Volei pe plajă
Bar la piscină
All Inclusive
Saună
Baie turcească
Concierge
Plajă - la 500 m
2 tobogane cu apă
Asistență medicală
Minibar - cu plata
Transfer la plajă gratuit
Pardoseală de lemn sau parchet