Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Armas Belek este o proprietate de 5 stele care se află pe malul mării, în Belek (Antalya), și oferă piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și centru spa/wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Armas Belek includ și sală de fitness. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces contra cost la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 367 camere. Camerele luminoase de la Armas Belek sunt dotate cu parchet, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Fiecare cameră dispune de minibar. Unele camere au balcon cu vedere la mare, unde oaspeții pot admira apusul sau răsăritul soarelui. Curățenia in cameră se face zilnic.

La Armas Belek oaspeții au la dispoziție 3 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Preparate din bucătăria internațională și turcească așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. 4 baruri, dintre care unul la piscină și unul pe plajă, sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj sau la saună. Baia turcească face parte din oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. Pentru cei interesați proprietatea oferă servicii de coafor. În cadrul proprietatății există 2 piscine în aer liber cu tobogane cu apă pentru cei dornici de distracție.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Armas Belek amatorii de divertisment pot juca darts, biliard sau tenis de masă. O altă variantă de petrecere a timpului liber la proprietate este camera de jocuri electronice. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii. Seara, Armas Belek organizează spectacole cu muzică live și discotecă.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. În imediata apropiere se pot practica sporturi nautice, precum windsurfing, caiac sau schi nautic.

Copiii se pot distra la piscina special amenajată, prevăzută cu tobogane cu apă. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru clubul amenajat la interior, unde există jocuri și programe de animație.

Armas Belek dispune de plajă privată cu nisip. Pe plajă există șezlonguri, umbrele de plajă și prosoape gratuite.

Armas Belek se află la 3 km de Orașul Belek și la 35 km de Aeroport Antalya.

Cele mai apropiate atracții de Armas Belek sunt: Belek Town Mosque - 2,4 km, Osmanli Hamam Belek - 3,2 km.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet
Restaurant 2 - Bucătărie: preparate din pește, Meniu: à la carte
Restaurant 3 - Bucătărie: turcească, Meniu: à la carte

Aeroporturi în apropiere
Aeroport Antalya - 35 km

Puncte de interes
Orașul Belek - 3 km
Belek Town Mosque - 2,4 km
Osmanli Hamam Belek - 3,2 km

Plaje în vecinătate
Plajă proprie cu nisip - 30 m

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Club pentru copii
Magazine
Darts
Minibar
TV
Șezlonguri
Umbrele de soare
Biliard - cu plata
Recepție non-stop
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Meniu à la carte
3 restaurante
4 baruri
Meniu bufet
Seif - cu plata
Plajă cu nisip
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Piscină pentru copii
Vedere la mare
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Sporturi nautice - cu plata
Animatori
Tenis de masă
Masaj - cu plata
Plajă privată
Bar pe plajă
Sală de fitness
Prosoape de plajă
Prosoape pentru piscină
Mic dejun tip bufet
Volei pe plajă
Bar la piscină
Wi-Fi zone publice - cu plata
Muzică/ spectacole live
Coafor - cu plata
All Inclusive
Tobogan cu apă
Saună
Spa/ centru wellness
Baie turcească
Parcare la proprietate
Discotecă
2 piscine exterioare
3 tobogane cu apă
Pardoseală de lemn sau parchet
Plajă - la 10 m
Cameră de jocuri - cu plata