Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VILA GALE MARINA

   Vilamoura, Portugalia


Descriere

Descriere HOTEL VILA GALE MARINA: Hotelul (cladire bloc cu 9 etaje), renovat in 2013, este situat in statiunea cosmopolita Vilamoura,la 5 minute de port - zona cea mai animata, cu multe restaurante, terase, baruri, magazine. Un hotel elegant, modern, care respecta standardul corect impus de lantul Vila Gale, foarte apreciat in Portugalia.
Tip masa: Mic dejun/demipensiune
Localizare HOTEL VILA GALE MARINA: Hotelul este localizat la maxim 10 minute de mers pana la plaja lata din Vilamoura, in centrul statiunii.
Plaja: Cea mai apropiata plaja de HOTEL VILA GALE MARINA este o plaja de nisip, cu intrare lina in apa. Plaja este publica. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.
Dotari camere: Camerele sunt dotate cu aer conditionat, internet wireless gratuit, seif (cu plata), minibar, uscator de par, balcon, TV satelit. Hotelul dispune de 229 camere standard (cu vedere spre piscina si portul din Vilamoura si 14 suite senior pentru maxim 4 persoane (2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil) formate dintr-un dormitor cu usa si living cu canapea extensibila.
Facilitati HOTEL VILA GALE MARINA: Hotelul dispune de 2 restaurante, 2 baruri, terenuri de tenis, 2 piscine exterioare, sala de jocuri, loc de joaca pentru copii, centru Spa cu acces gratuit la piscina interioara, sauna, baie turceasca si sala gimnastica, internet wireless gratuit, shuttle bus gratuit pentru jucatorii de golf la principalele terenuri de golf din zona (Victoria, Old Course, Pinhal, Millenium, Laguna), parcare exterioara gratuita, garaj cu plata.
Nota: Pentru toate rezervarile pentru luna August 2018 hotelul solicita un depozit (garantare) de 15% nerambursabil!
Clasificarea agentiei: 4*
Web: www.vilagale.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.