Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Costa Doiro Ambiance Village


Descriere

Costa d'Oiro Ambiance Village oferă arhitectura mediteraneană de vile, grădini, terase și piscine răspandite in intreaga. Se află la 300 de metri de plaja Dona Ana din Lagos.

Fiecare cameră este decorată unic, cu un stil diferit, conform unei teme mediteraneene. Toate se deschid spre un balcon sau o terasă privată, iar unele oferă vedere la piscină.

Experiența de mic dejun Costa d'Oiro - alegeți din meniul extins și variat de mic dejun, inceputul perfect pentru o zi la piscină sau pentru a explora coasta. Există o gamă largă de oferte, inclusiv bufet cald și rece, precum și colțul portughez, care oferă delicatese locale interesante din Algarve.

Restaurante do Village servește micul dejun, gustări și cina, intotdeauna avand in vedere rețetele portugheze.

Personalul amabil și prietenos de la Costa d'Oiro Ambiance Village vă poate ajuta să organizați activități precum windsurfing, canotaj, safari cu delfini și surfing. Farul Ponta da Piedade, cu peșterile și plajele sale fabuloase, este la 5 minute de mers pe jos de proprietate. Aeroportul Internațional Faro este la 90 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie