Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Brilliant Holidays Resort

   Agios Georgios Pagon


Descriere

Brilliant Holidays Resort este o proprietate de 4 stele situată în Agios Georgios Pagon (Corfu) care oferă un restaurant și o piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 48 camere. Oaspeții au la dispoziție serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Unele camere au balcon, cu vedere la piscină, unde oaspeții se pot relaxa în voie. Camerele de la Brilliant Holidays Resort au în dotare Tv cu canale prin satelit și seif. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere.

La Brilliant Holidays Resort oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Sunt disponibile 2 baruri unde oaspeții pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru bagaje și un seif.

Brilliant Holidays Resort se află la 30 km de Oraș Corfu și la 32 km de Aeroportul Internațional Corfu.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet

Puncte de interes
Oraș Corfu - 30 km

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Internațional Corfu - 32 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Seif
TV
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Telefon
Meniu bufet
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
2 baruri
Parcare la proprietate
Șezlonguri
Grădină
Recepție non-stop
Aer condiționat
Terasă
Piscină exterioară
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Baie cu cadă sau duș
Acces imediat la plajă
Vedere la piscină