10 cele mai frumoase destinatii extreme


Acasă » Aventuri la munte » 10 cele mai frumoase destinatii extreme

Daca vă număraţi printre persoanele care s-au plictisit de combinaţia mare, soare, mâncare delicioasă şi relaxare cât cuprinde, înseamnă că vă număraţi printre cei care iubesc gustul aventurii, iar senzaţia de adrenalină nu vă este străină.

Selectia The ONE cuprinde destinatii extreme mai putin cunoscute dar si mai greu accesibile: bunjee jumping deasupra unui vulcan activ in Chile, rafting cu crocodili in Africa sau drumetii in labirintul numit Marele Canion.

sursa http://bit.ly/1pPKlSq

 

Vulcanul Pacaya, Guatemala. Desi vulcanul a erupt de 23 de ori si inca este activ, turistii vin an de an aici si se fotografiaza alaturi de lava fierbinte.

 

 

 

Drumul Mortii, Bolivia.Pe buna dreptate, Drumul Mortii este unul dintre cele mai periculoase din lume din cauza latimii de doar 3 metri si a prapastiei pe care o traverseaza. Curajosii trebuie sa stie ca aproximativ 20 de masini cad anual in prapastie.

 

 

Cascada Palouse, Washington. Amatorii de senzatii tari pot experimenta rutele de caiac, iar cei mai curajosi pot incerca un salt de la o inaltime de 60 de metri cu caiacul.

 

 

 

 

Muntele Huashan, China

 

 

 

 

 

 

Marele Canion, Labirintul

 

 

 

Drumul Regelui, Spania. Este cea mai periculoasa pasarela din lume, insa asta nu-i impiedica pe pasionatii de senzatii tari sa o traverseze ori de cate ori au ocazia. Cu toate ca lipsesc bucati mari de beton din ea si pe alocuri nu exista vreo balustrada, companiile de turism o promoveaza neoficial. Pasarela are o latime de un metru sau jumatate de metru in unele parti.

 

 

Marele Canion, Labirintul. Avand aproximativ 2000 de vizitatori pe an, Labirintul este cel mai greu accesibil loc din Marele Canion. Turistii sunt atrasi de stancile rosii, cat si de faptul ca terenul este greu de parcurs. Zona este destul de periculoasa din cauza caderilor de stanci si a viiturilor.

 

Tristan de Cunha, Marea Britanie. Tristan de Cunha este cel mai indepartat arhipelag din lume, aflandu-se la aproximativ 3000 de km de cel mai apropiat continent. Insula, care a fost anexata de Marea Britanie in 1800, se afla in partea sudica a Oceanului Atlantic si adaposteste doar 272 de locuitori.

 

 

Cliffs of Moher, Irlanda. Desi Irlanda este asociata, de obicei, cu dealuri verzi si cel mai bun whiskey, tot aici regasim si Stancile Moher si cea mai periculoasa pista de biciclete din lume. Bineinteles, panorama este de vis.

 

 

Cliffs of Moher, Irlanda