Thailanda-Revelion


Acasă » Destinații exotice » Thailanda-Revelion
Zona turistică: Thailanda, Bangkok
Preț: 1190€ / PERSOANĂ
Destinație: Thailanda
Tip transport: Avion
Cazare: Hotel
Masă: Mic dejun
Cuvinte cheie: Revelion Thailanda, Bangkok, Pattaya
Cere Oferta

– zbor din Cluj-Napoca cu Turkish Airlines –

BANGKOK si PATTAYA

Perioada: 28 decembrie 2017 – 06 ianuarie 2018

9 zile / 7 nopti

Ziua 1 (28.12, joi): CLUJ-NAPOCA – ISTANBUL – BANGKOK

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 11:25 la aeroportul international Cluj-Napoca (Avram Iancu) pentru imbarcare pe cursa internationala Turkish Airlines cu destinatia Bangkok, decolare la ora 13:25. Schimbarea cursei la Istanbul.

Ziua 2 (29.12, vineri): BANGKOK – PATTAYA

Sosire in Bangkok la ora locala 09:45. Transfer cu autocarul Bangkok – Pattaya. Distanta de 140 km dintre aeroportul din Bangkok si statiunea Pattaya va fi parcursa in cca 2 ore. Cazare la Hotel Pullman Pattaya Hotel G 5* (camere deluxe) sau similar. Timp liber pentru relaxare si acomodare cu noul fus orar.

Ziua 3 (30.12, sambata): PATTAYA – GRADINA TROPICALA DIN SATUL NONG NOOCH (optional)

Mic dejun. Timp liber sau, optional, vizita in satul Nong Nooch, la 16 km sud de Pattaya, unde se gaseste una dintre cele mai frumoase gradini tropicale din sud-estul Asiei (cu o suprafata impresionanta de orhidee), lacul si parcul natural. Veti putea admira dresura de elefanti, dansurile traditionale thailandeze si o demonstratie de box thailandez. Seara, optional, puteti participa la cabaretul Alcazar.

Ziua 4 (31.12, duminica): PATTAYA – INSULA DE CORALI (optional)

Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau, optional, excursie catre Insula de Corali “Koh Lan”. Aici va puteti bucura de razele soarelui tropical pe plajele aurii ale insulei, puteti inota sau puteti face snorkeling. Cina festiva de Revelion la restaurantul hotelului.

Ziua 5 (01.01, luni): LA MULTI ANI 2018! PATTAYA

Mic dejun. Timp liber pentru plaja si odihna. Va propunem sa incepeti anul 2018 relaxandu-va la hotel sau descoperind statiunea Pattaya prin plimbari individuale. Cazare la Hotel Pullman Pattaya Hotel G 5* (camere deluxe) sau similar.

Ziua 6 (02.01, marti): PATTAYA – TIGER ZOO – BANGKOK

Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer catre Bangkok. Pe drum, optional, o scurta vizita la Tiger Zoo unde vom putea viziona spectacole cu diverse animale. Cazare la Hotel Movenpick Sukhumvit 15 5* (camere superior) sau similar.

Ziua 7 (03.01, miercuri): BANGKOK

Mic dejun. Tur de oras de jumatate de zi in Bangkok cu ghid local. Vizita incepe cu Wat Trimitr (Buddha de Aur, statuie din aur masiv inalta de 3 metri si greutate de 5 tone si jumatate). Traversam orasul chinezesc (China Town) si vom vizita una dintre cele mai mari piete de flori, Pak Klong Talad. Continuam turul cu vizita la Wat Po (Buddha Culcat, statuie gigantica, suflata cu aur, de 15 metri inaltime si de 46 metri lungime, cu talpi frumos incrustate in sidef) si terminam cu Wat Benjamaborphit (Templul de Marmura). Dupa amiaza, optional, excursie la Marele Palat (construit in 1782, cea mai frumoasa marturie a vechiului regat siamez si resedinta regilor Thailandei, fost centru al puterii timp de 150 de ani) si Templul lui Buddha de Smarald (Wat Phra Kaeo), considerat cel mai vechi si mai frumos templu al lui Buddha). Seara, posibilitatea de a lua cina la restaurantul unui zgarie nori cu platforma rotativa. Cazare la Hotel Movenpick Sukhumvit 15 5* (camere superior) sau similar.

Ziua 8 (04.01, joi): BANGKOK – AYUTHAYA (optional)

Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi sau, optional, excursie la Ayuthaya, fosta capitala a Siamului, situata la 90 de km de Bangkok. Vom vizita parcul istoric cu diferite situri istorice incluse in patrimoniul UNESCO, continuam cu Bang-Pa-In vechea resedinta de vara a regilor Thailandei. Ne vom intoarce in Bangkok cu vas de croaziera, la bordul caruia vom servi si pranz. Dupa croaziera ne vom intoarce la hotel. Seara, va propunem o cina bufet la un restaurant situat pe o barca traditionala thailandeza, croaziera fiind pe raul Chao Phraya. Se vor servi mancaruri traditionale, iar spectacolul va cuprinde muzica live. Cazare la Hotel Movenpick Sukhumvit 15 5* (camere superior) sau similar.

Ziua 9 (05.01, vineri): BANGKOK – ISTANBUL – CLUJ-NAPOCA

Mic dejun. Eliberarea camerelor, timp liber pentru ultimele cumparaturi si transfer catre aeroport pentru imbarcare pe cursa TURKISH AIRLINES cu destinatia Cluj-Napoca (schimbarea cursei la Istanbul). Decolare din Bangkok la ora 23:30. Sosire la Cluj-Napoca la ora 12:30 pe 06.01.2018.

transport cu avionul, compania Turkish Airlines, Cluj-Napoca – Bangkok si retur (schimbarea cursei la Istanbul);
7 nopti cazare cu mic dejun, din care: 4 nopti in Pattaya la Hotel Pullman Pattaya Hotel G 5* - (camere deluxe) si 3 nopti in Bangkok la hotel Movenpick Sukhumvit 15 5* (camere superior) sau similar;
transferuri aeroport-hotel-aeroport;
transfer Bangkok – Pattaya si retur cu autocarul;
tur de oras cu ghid local in Bangkok;
insotitor roman de grup.


taxele de aeroport = 410 EURO – se pot modifica, valoarea acestora va fi comunicata inainte de plecare cu cca 2 saptamani, la emiterea biletelor;
cina de Revelion la restaurantul hotelului - obligatorie: 165 EURO/adult si 83 EURO/ copil 2-11.99 ani;
taxa de viza si procesare acte = 35 EURO;
bacsis pentru soferi si ghizi locali = 30 EURO, se vor achita insotitorului de grup, la sosirea in Thailanda;
asigurarea medicala de calatorie (obligatorie): ~ 36 lei/persoana (pentru persoane pana la 65 de ani);
asigurarea storno (optionala): se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie.

28.12: CLUJ-NAPOCA 13:25 – ISTANBUL 16:05 // ISTANBUL 20:40 – BANGKOK 09:45 (in 29.12.2017)
05.01 BANGKOK 23:30 – ISTANBUL 06:25 // ISTANBUL 12:00 – CLUJ-NAPOCA 12:30 (in 06.01.2018)

PRET / persoana (loc in camera dubla): 1190 EURO
Supliment camera single: 485 EURO
Reducere a treia persoana in camera dubla: 150 EURO
Reducere copil 2-11.99 ani cu 2 adulti in camera: 300 EURO (fara pat suplimentar)
Reducere copil 2-11.99 ani cu 2 adulti in camera: 200 EURO (cu pat suplimentar)

Insula de Corali cu pranz inclus: 45 EURO/persoana
● Gradina tropicala Nong Nooch cu pranz inclus: 45 EURO/persoana
● Spectacol Alcazar: 33 EURO/persoana
● Tiger Zoo: 30 EURO/persoana
● Tur Marele Palat 2,5h: 50 EURO/persoana
● Cina la restaurantul unui zgarie nori cu platforma rotativa: 38 EURO/persoana
● Cina si plimbare pe raul Chao Phaya: 50 EURO/persoana
● Ayuthaya cu masa inclusa pe nava de croaziera: 75 EURO/persoana

Pentru grup 20-24 persoane se percepe un supliment de 45 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare

Pasaport valabil minim 6 luni de la data incheierii calatoriei cu 2 pagini libere ● 1 fotografie recenta tip pasaport ● talon de pensie sau adeverinta de munca (in care sa se precizeze datele de identificare, numarul contractului de munca, data la care a fost eliberat, camera de munca la care a fost inregistrat si salariul net) sau extras de cont pentru persoanele fara loc de munca ● adeverinta de la scoala pentru elevi si studenti ● formular de viza completat. Agentia nu este raspunzatoare pentru cazul in care autoritatile ii refuza turistului aplicarea vizei. Obtinerea vizei nu necesita prezenta personala la sediul consulatului, insa acesta isi rezerva dreptul de a chema la interviu orice persoana care aplica pentru viza

Conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective / in cazul neobtinerii vizei se retin penalizarile aferente momentului la care s-a aplicat pentru viza; taxa de viza este nerambursabila / agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu / clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile de resort din Thailanda / copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care adultul insotitor nu este unul dintre parinti, acesta va prezenta la trecerea frontierei cazier judiciar / toti copiii care nu au carte de identitate trebuie sa posede pasaport / taxele de aeroport si taxa de viza pot fi modificate de agentie in situatia impunerii acestui lucru de catre compania aeriana, respectiv Ambasada Chinei / distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup / pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare si o carte de credit personala, drept garantie pentru cheltuieli personale / oferta a fost calculata pe baza paritatii euro/dolar valabile in luna martie 2017; in situatia modificarii cu mai mult de 3% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica tariful / persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single / agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana cu anuntarea prealabila a turistilor (cu minim 30 zile inainte de data plecarii) / in situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna / conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali / politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana; la cerere, se pot furniza informatii suplimentare cu privire la acest aspect / agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente / excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 20 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional; daca numarul persoanelor inscrise la excursiile optionale este suficient de mare, insotitorul de grup se va alatura turistilor care au achizitionat respectivele excursii, astfel incat cei care raman la hotel vor avea program liber fara insotitor / asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua.