Targ de Craciun Praga si Dresda


Acasă » Circuite » Targ de Craciun Praga si Dresda
Zona turistică: Cehia, Praga
Preț: 130€ / PERSOANĂ
Destinație: Cehia
Tip transport: Autocar
Cazare: Hotel
Masă: Mic dejun
Cuvinte cheie: Targ de Craciun Praga, Dresda
Cere Oferta

Perioada:08-10 decembrie 2017

Preţ:130 Euro(valabil la 40 plătitori)

Early booking:120 Euro până la 06.10.2017

Programul excursiei:

Ziua 1. Pornire din Oradea,din parcarea din spatele Casei de cultură a sindicatelor,la ora 5,00.Traversarea Ungariei şi Slovaciei.Sosire la Praga.Un prim contact cu capitala cehă-plimbare pe jos în centrul istoric. Vedem primăria veche;ceasul astronomic Orloj;cartierul evreiesc;podul Carol;piaţa Venceslav. Cazare.

Ziua 2. După micul dejun pornim spre Dresda, unul dintre cele mai frumoase oraşe ale Germaniei; capitala landului Saxonia. Admirăm clădirile frumos restaurate ale centrului :opera Semper;complexul baroc al muzeului Zwinger;fosta piaţă centrală a oraşului- Neumarkt, în mijloc cu clădirea impunătoare a bisericii Frauenkirche.Continuăm plimbarea spre piaţa de Crăciun-Striezelmarkt-considerată una dintre cele mai vechi din ţară.Program liber în târg.Spre seară întoarcere la Praga.Cazare la acelaş hotel.

Ziua 3. Mic dejun.Pornim spre centrul Pragăi pentru a petrece câteva ore în forfota pieţei de Crăciun din centrul vechi.Degustăm bucate tradiţionale cehe;admirăm tarabele cu globuri şi podoabe de pom; asistăm la câte un concert în aer liber. Pornire spre ţară în jurul orei 14,00.

-transport cu autocar 3* cu AC
-cazare 2 nopţi la hotel 3* camera duble
Supliment single:24 Euro/2 nopţi
-mic dejun.Opţional cină:9Euro/zi/pers.
-ghid&însoţitor din partea agenţiei

-intrările la obiective aprox. 15 Euro
-asigurarea medical şi storno-recomandate