Tanzania Magica


Acasă » Destinații exotice » Tanzania Magica
Zona turistică: Tanzania
Preț: 2445€ /
Destinație: Tanzania
Cuvinte cheie: Tanzania magica, circuit
Cere Oferta

Circuit safari 7 zile / 6 nopti de la/ pana la Arusha

Pret: de la 2,445 EUR / pers., in camera dubla

Acest circuit safarui vă va duce în parcurile naționale din Tanzania cu o viață sălbatică impresionanta și peisaje uimitoare. În fiecare zi a circuitului veti fi cazati in lodge-uri și camp-uri situate în locuri fantastice. Tanzania este pur și simplu magică.

Itinerariu:
Ziua 1:
Sosire individuala la minunata Moivaro Coffee Plantation Lodge (3,5 stele), situat la 7 km de Arusha, sau preluare de la aeroport Kilimanjaro International si transfer la lodge. Restul zilei va sta la dispozitie. Gradinile magnifice ale acestui lodge pot fi explorate intr-o plimbare de aprox. 2km. Innoptare.
Ziua 2: Arusha – Tarangire National Park
După micul dejun, începeți călătoria spre Parcul Național Tarangire. Parcul național Tarangire cu o suprafata de 2.600 km2, este una dintre cele mai frumoase zone protejate din Africa. Râul Tarangire, denumire data si parcului, oferă apa pe tot parcursul anului turmelor de animale, care sunt situate de-a lungul râului. Veti explora flora si fauna si veti face o oprire la pranz pt. un picnic. Sosire la Maweninga Camp (4 stele) după-amiaza târziu. Tabăra este situată în partea de nord-vest a parcului și a fost construită pe un imens “Kopje” (piatră de granit). Vedere spectaculoasă asupra lacului Burungi si de asemenea mai la nord, asupra lacului Manyara din Rift Valley. Cina și cazare. Aproximativ 150 km (mic dejun,pranz picnic, cina)
Ziua 3: Tarangire National Park – (Lake Manyara National Park) – Bashay
După micul dejun, călătoria spre Parcul Național Lake Manyara (vă rugăm să verificati informatiile din secțiunea “Bine de știut”). Cel mai mic parc național din Tanzania găzduiește o varietate de specii diferite de animale sălbatice, pe care veti avea ocazia sa le observati pe tot parcursul zilei. Opriți-vă la pranz pt. un picnic pe drum, înainte de a ajunge la Bashay Rift Lodge (4 stele), după-amiaza târziu. Construita pe un deal cu vedere la 360°, aceasta unitate de cazare este înconjurată de o plantatie de cafea / fructe, deasupra magnificul peisaj al Rift Valley. Cina și cazare. Aproximativ 150 km (mic dejun, pranz picnic, cina)
Ziua 4: Bashay – Lake Manyara National Park – Ngorongoro Conservation Area
Continuați spre nord, în regiunea craterului Ngorongoro. O excursie ampla de observare a faunei sălbatice vă duce la crater. În această regiune există habitate diverse: pajiști deschise, păduri dense, pășuni și dealuri încântătoare. Punctul culminant este craterul Ngorongoro de 26.400 ha, cu aproximativ 25.000 de animale vii, inclusiv lei, elefanți, gnus și zebre. Pranzul sub forma de picnic pe drum. Continuați spre Olduvai Gorge și vizitați micul Muzeu Olduvai, unde sunt arătate descoperirile arheologice. În plus față de fundațiile preistorice din Africa de Sud și triunghiul Afra din Etiopia, Olduvai este al treilea loc cunoscut drept “leagănul omenirii”. Ajungeți la Olduvai Camp (4 stele), situată la poalele unui “Kopjes”. După-amiaza târziu, faceți o plimbare cu ghid spre vârful pietrei de granit pentru a vă bucura de apusul soarelui. Intoarcere pentru cină și cazare. Aproximativ 130 km (mic dejun, pranz picnic, cina)

Ziua 5: Ngorongoro Conservation Area -Serengeti National Park-Grumeti
După micul dejun, călătoria continuă în legendarul Serengeti National Park. Renumitul parc național cu savanele sale nesfârșite, este una dintre cele mai mari zone protejate din lume pentru animalele sălbatice. Mergeti pe urmele animalelor intr-un safari intensiv. În funcție de program, picnic sau masa de prânz in camp. Sosire la Grumeti Hills Camp (4 stele) la începutul după-amiezii. Această unitate de cazare cu energie solară, ale cărei clădiri sunt perfect construite într-o stâncă, se află în partea superioară a zonei protejate Grumeti Hills, situată la marginea Serengeti și oferă o panoramă minunată asupra zonei înconjurătoare. Cina și 2 nopți cazare. Aproximativ 200 km (mic dejun, pranz picnic, cina)

Ziua 6: Serengeti / Grumeti
După micul dejun, o plimbare ghidata. Prânz in camp. După-amiaza, relaxați-vă la piscină sau mergeți la un safari cu masina. Cina devreme, deoarece este un safari pe timp de noapte. Cazare. (mic dejun, pranz picnic saupranz normal, cina)

Ziua 7: Serengeti / Grumeti – Arusha
Mic dejun apoi transfer la Ikoma Airstrip pt. zbor la Arusha National Airport. Dupa sosire, transfer la hotel sau la Kilimanjaro Airport. Sfarsitul circuitului. Aprox. 85 km (mic dejun)

Intampinare la Kilimanjaro Internat. Airport sau hotel
Transferuri conforme cu itinerariul
Circuit conform itinerariu cu masina 4x4
6 nopti de cazare in campurile/ lodge-urile mentionate sau echivalent
Zbor intern Ikoma- Arusha
Mese conform programului: mic dejun (6x), pranz (1x), pranz picnic (4x),
cina (5x)
Ghid local / sofer vorbitor de limba engleza ( sofer cu cunostinte partiale de lb. germana)
Taxe de intrare si vizitarea obiectivelor turistice
Flying Doctor Service
Limitari bagaj : Max. 15 kg (numai genti moi)

bilet avion

Nota pt Ziua 3 (Iunie -Octombrie): in sezonul uscat, in functie de conditiile meteo, principalul loc pt. observarea animalelor salbatice se va face in Tarangire National Park si nu asa cum este mentionat, in Lake Manyara National Park. Dupa pranz, care va fi tot in Tarangire National Park, calatoria continua la Bashay Rift Lodge.
Minimum de participanti: 2 persoane

Sâmbătă
A: 1.11,2017 -15.12, 1.-31.3., 1.-30,6.;
B: 16 - 31 decembrie, 1 - 28 februarie, 1.7- 31.8.;
C: 1,4.-31,5; D: 1.-31.1., 1.9.-31.10.2018